Over Laboral

Dé specialist op het gebied van het aanleveren van gediplomeerde, ervaren én ambitieus technisch personeel. Dit doen wij door de juiste mensen te verbinden en de kennis te delen. We richten onze aandacht continu op het selecteren en behouden van goede uitzendkrachten en het detacheren van vaste krachten voor uw bedrijf.

Dit op het gebied van onder andere industrie-, constructie- en pijpleidingwerk. Wij leveren personeel voor diverse werkzaamheden door Nederland, België en onder andere internationale projecten. Ook leveren we personeel voor diverse leiding- en constructiewerkzaamheden zowel in de chemische als petro-chemische industrie. 

Ook vinden wij als Laboral Uitzendbureau het belangrijk om goed contact te onderhouden met onze klanten en werknemers. Wij staan er ook bekend om dat wij klantenrelaties hebben die tot wel tientallen jaren diep gaan.

Onze Missie

Wij maken diverse vraagstukken voor u waar met behulp van ons grote- en sterke netwerk en verbinden technisch specialisten met interessante opdrachtgevers. Onze ervaring, specialisme en de partners zijn de bouwstenen van Laboral om zo altijd te komen tot een goede match tussen werkgever en werknemer.

Neem contact op

Waar staan wij voor?

1

Kwaliteit

U heeft altijd direct contact met ons en zal altijd op de hoogte blijven van de gang van zaken. Wij communiceren alles tijdig door en zullen altijd open en eerlijk met u spreken. Door middel van onze ervaring dat al meer dan 30 jaar diep gaat zullen er geen vraagstukken zijn die wij niet zullen kunnen doorgronden. Wij leveren u daardoor altijd de juiste mensen op de juiste werkzaamheden. Door onze specialisme en ervaring kunnen wij snel schakelen voor u om tot het beste resultaat te komen.
2

Lange- & korte termijn oplossingen

Bij Laboral gaan we graag langetermijnrelaties aan met onze opdrachtgevers. Hierbij kunnen wij u zowel voorzien van medewerkers voor langetermijnoplossingen en kunnen we ook op zeer korte termijn schakelen om u op korte termijn te kunnen voorzien van medewerkers. Gedurende het gehele proces zijn we betrokken en aanspreekbaar voor onze klanten om de kwaliteit te waarborgen. Zo leren wij onze klanten graag beter kennen zodat wij u gerichter zullen kunnen helpen in de toekomst.
3

Expertise door ervaring

Wij doen ons werk met zeer veel plezier en dat zie je terug in onze dienstverlening. Ons personeel zitten al tientallen jaren in het vak en weten precies wat waar mogelijk is. Ons personeel is een hecht team van professionals die elkaar zullen ondersteunen om zo het beste resultaat te kunnen geven aan onze klanten. Daarnaast zoeken we voortdurend naar manieren om onze dienstverlening te kunnen verbeteren om u de toegevoegde waarde kunnen bieden dat de klant verlangt.

Wat onze klanten vertellen over ons